Salate d.o.o. tim vjeruje da ljudi žele biti zdravi i da se vole osjećati dobro. Upravo zato kreiramo zdrave i ukusne gotove, pakirane salate, kao potpun i uravnotežen obrok za svaki dan.

Biljke kao sastavni dio naše prehrane
Vjerujemo da je naš izbor prehrane najbolja zdravstvena i ekološka odluka koju donosimo na dnevnoj bazi. Meso i riba nisu uključeni u recepte naših salata. U ponudi imamo pet egzotičnih veganskih salata, a sve zajedno uključuju preko 50 pomno biranih i visokokvalitetnih namirnica, kako bi istaknuli moć biljnih nutrijenata i proteina. Umaci imaju posebnu teksturu i povezuju sve okuse pojedinih namirnica te ne sadrže umjetne aditive, prezervative, bojila, kao ni nepoželjne tvari.

Prehrana koja sadrži više povrća, voća, grahorica, orašastih plodova i sjemenki može biti zdrava altrenativa ako ste odlučili smanjiti unos mesa i ribe. Posavjetujte se s nutricionistom kako biste bili sigurni da dobivate dovoljno hranjivih sastojaka. Na primjer, izbacujete li potpuno proizvode životinjskog podrijetla, morat ćete nadomjestiti B12 vitamin kroz unos biljnih namirnica bogatih istim. Također, obratite pažnju unosite li dovoljno željeza, cinka i kalcija. Proteini su izuzetno važni, a ukoliko ne konzumirate meso, obratite pažnju da u prehranu uvedete dovoljno graha, leće, oraha, sjemenki, quinoe i sličnih namirnica bogatih proteinima.

Okus delicija
Obećajemo da naša globalno inspirirana hrana jamči senzaciju okusa. Naši kuhari i nutricionisti neumorno teže stvaranju savršene ravnoteže između nutritivnog i ukusnog u svakoj salati.

Stalo nam je
Obećajemo da ćemo poslovati odgovorno, poštujući kako ljude, naše drage kupce, tako i planet. Aktivno potičemo inicijative za smanjenje ispuštanja ugljičnog dioksida i nastavljamo poticati pozitivne promjene u prehrambenoj industriji.

Kontinuiran napredak
Neumorno ćemo raditi na poboljšanju i nikada ne usporavati. Tražit ćemo inovativne i kreativne načine za unapređivanje našeg poslovanja iz dana u dan.

Naša je filozofija: Uspjeti, znači prisjećati se svojih prošlih odluka s ponosom.

Imamo jedan planet
Ovo nas uvijek iznova oduševljava. Ovo nas vodi u putovanje temeljeno isključivo na biljkama. Ovo nas budi svaki dan i motivira da ovaj biljni pokret dovedemo iz hipsteraja u mainstream. Želimo inspirirati ljude da jedu više biljaka! Pridružite nam se!